//Top 10 cele mai bune masini electrice 2019

Top 10 cele mai bune masini electrice 2019

Cu costuri de functionare ultra-scazute si emisii o de ce sa nu-ti placa masinile electrice? Iata top 10 cele mai bune masini electrice ale anului 2019.

  1. Nissan Leaf

Bucuria reala a acestui autovehicul este motorul si modul in care te atrage. Pentru modul in care conduc majoritatea oamenilor este pur si simplu o alternativa foarte buna la un pret avantajos.

  1. Modelul Tesla X

Tesla a inventat un nou model de usi si a adaugat locuri suplimentare. Alegerea alegei masini reprezinta alegerea unui stil de viata diferit.

  1. Hyundai Ioniq Electric

Este o masina puternica cu un motor electric de 118 CP si 194 de litri, care atrage puterea dintr-o baterie de polimer litiu-ion de 280kWh, ascunsa sub scaunele din spate. In modurile Eco si Normal, aceasta inseamna 0-62 km/h in 10, 2 secunde. Intervalul maxim revendicat este de 280 km fiind in competitie cu Nissan Leaf si BMW i3.

  1. Renault Zoe

Stilul matur, spatiul amplu si faptul ca detine o gama de baterii foarte puternice. Nu este un model potrivit pentru oricine, veti observa mai mult decat o simpla masina. Daca sunteti destul de curajosi pentru a aborda acest model si pe autostrada veti observa ca toata puterea si functiile sunt total sub control.

  1. BMW i3

I3 isi pastreaz locul ca cel mai mic autovehicul din segmentul premium si cu putine argumente impotriva acestuia. Dar pentru toate acestea, trebuie sa fiti pregatiti sa platiti si suma de bani potrivita.

  1. Audi e-tron

Aceasta este o masina electrica care nu incearca sa estompeze limitele sa sa aduca schimbari sau actiuni radicale, ci pur si simplu convinge cumparatorii in mod constant cu caracteristicile pe care le detine. Audi face referire la acest model si il numeste “claritate de concept”.

  1. Hyundai Kona Electric

O masina care ofera o diferenta pentru tot ceea ce inseamna conducerea unui autovehicul electric. O gama reala care ofera o experienta cu totul aparte.

  1. Tesla Modelul S

Nu exista nimic mai mult de spus decat ca modelul S este cu adevarat o realizare impresionanta si de la o companie al carui singur credit anterior a fost un roadster bazat pe Lotus Elise. Imbunatatiri incredibile, manevrabilitatea buna si o multe ce modificari tehnologice. Modelul S este acela cu cele mai multe si bune schimbari un model pentru care producatorii s-au adunat la o masa si au adus tot ceea ce este mai bun.

  1. Jaguar I-Pace

Jaguar s-a aruncat cu un mare curaj in necunoscut. Un SUV rapid, foarte dorit si in acelasi timp alimentat cu electricitate. Este tot ceea ce isi poate dori orice conducator auto sau adept al masinilor electrice.

  1. Modelul Tesla 3

Tot ceea ce a realizat Tesla pana in acest moment se construieste spre modelul 3 pentru a beneficia de cele mai performante caracteristici existente pe piata de autovehicule electrice. Este un autovehicul au adevarat de dorit. Cu usurinta poate intrece puterea masinilor alimentate cu benzina sau motorina si este un model realizat pentru publicul larg si nu numai pentru ecologisti sau pentru cei ce isi doresc sa protejeze mediul inconjurator. Este o masina cu adevarat foarte puternice, extrem de bine proiectate si care este o alternativa buna pentru toti cei ce isi doresc un autovehicul puternice insa care in acelasi timp nu produce niciun fel de dauna mediului, inconjurator.