//Noul BMW X6 este aici si este gata sa te uimeasca!

Noul BMW X6 este aici si este gata sa te uimeasca!

BMW o numeste “expresiva” si “Increzatoare”. Noi suntem de parere ca pentru voi va fi in multe mai  multe feluri pentru ca, uitati-va la ea, cuvintele sunt putine pentru ceea ce aduce aceasta noua masina de la BMW! Aceasta este nou model din generatie a treia de BMW X6 si simtim ca este fix ceea ce am cautat cu totii pana acum.

Mai exact, mai multe de 443.000 de exemplare de X6 au fost vandute in intreaga lume atunci cand  acest model a fost lansat. In ciuda faptului ca arata ca un ticalos Pixar deosebit de furios, se va vinde, probabil, la fel de bine asa cum se cifrele au aratat pana acum.

Asa cum ne-am obisnuit, este cu mult mai mare decat modelul anterior, avand 5 metri lungime si 2 metri latime, dar cu forme si curbe unice si neintalnite pe alte modele realizate pana acum. Pe langa marimea care difera, faptul ca cei care au realizat aceasta masina extraordinara au optat pentru Block Mirror, acest lucru a schimbat complet regulile jocului si acesta este unul din factorii care va atrage si mai multe publicul catre acest model.

Producatorii mentionareaza ca proportiile acestui model sunt familiare pentru tot cei obisnuiti cu autovehiculele BMW, liniile caroseriei ale acestui model diferite putin in functie de varianta Sport, M Sport si M Performance, M Sport nu este opac , detine sistem surround Harman Karman, suspensie adaptiva si roti de 22.

TImpul perfect pentru a lua o gura de aer si a vorbi despre motoare. Modelul M50i din familia BMW vine cu un rezervor de 4.4 litri twin turbo V8, cu un motor foarte bun de 526 CP. Un autoturism cu opt trepte, tractiune integrala si foarte rapida.

De asemenea, modelul M50i beneficiaza de amortizoare adaptive si de servodirectie specific M. Alte modele includ motoarele M50d ( un motor diesel de 3.0 litri de 395 CP, o viteza de 0 -62 km/ h in 5.2 secunde, x Drive 40i.

Toate variantele vin cu tractiune integrala, amortizoare adaptive cu doua trepte, stabilizare in rola, directie activa, suspensie optionala si pachet off-road. Toate versiunile cantaresc peste doua tone.

Asa cum era de asteptat acest model vine cu o varietate de optiuni, sisteme de asistare pentru directie, banda de mers, parcare si o multime de alte optiuni. Incearca-l si pregateste-te sa fii uimit!